ZONA M1 RADIO

ZONA M1 RADIO
Country: Macedonia
Playing:

Програмската шема на Зона М1 Радио е разновидна, богата со контактни емисии, информации, вести и друго. Едноставно ја негуваме балканската музичка шема која ја следат преку 150000 слушатели.

Contacts

Address : Благоја Стефковски бр. 65 1000 Скопје Македонија

Email : [email protected]

Phone : 02/ 2522 275