Radio Slobodna Makedonija

Radio Slobodna Makedonija
Country: Macedonia
Genres:variety
Playing:

Под слоганот „слушај во боја“ во 07:00 часот на 11 декември 2013 година новото радио „Радио Слободна Македонија“ го означи своето постоење. „Радио Слободна Македонија“ е национално радио кое ќе оди на целата територијата на Македонија од говорно музички формат на кое свои емисии и прилози ќе имаат најпознатите македонски радио и ТВ водители, актери, новинари и познати естрадни фаци почна да зрачи во македонскиот етер. Новото национално радио се емитува на фреквенцијата на поранешното радио Равел во Скопје, и на нови фреквенции низ целата држава.

Contacts

Address : Bul. Ilinden Br. 9 Скопье 1000

Email : [email protected]

Phone : +389 2 313 1332