Radio PRO FM

Radio PRO FM
Country: Macedonia
Genres:ethnicfolk
Playing:

Радио „Pro FM” е приватна радиостаница, која емитува 24 часовна програма на албански и турски јазици за Гостивар, Тетово и регионот.