Radio MOF

Radio MOF
Country: Macedonia
Genres:variety
Playing:

Радио МОФ е интернет радио кое продуцира и споделува музички и информативни содржини кои се достапни на http://www.radiomof.mk. Поведени од фактот дека е ограничен просторот во кој младите можат да се изразат, креираме медиум кој е отворена станица за промоција на младинската, културната и креативната заедница. Show more

Contacts

Address : Дренак 34а, 1000 Скопје, Македонија

Email : [email protected]

Phone : +389 2 313 9692