Radio Mergimi

Radio Mergimi
Country: Albania Albania
Playing:

Radio Mergimi u degjua per her te par me datë 28/Nentore/2008 dhe hapi dyert per çdo njeri qe flet gjuhen shqipe,per çdo njeri qe ndjehet i vetmuar,sepse njeriu i vetmuar eshte gjysem i vdekur,andaj kemi pare te arsyeshme ta kem nje radio te till siq eshte radiomergimi,ku se bashku arritem ta ndajm si gezimin ashtu edhe hidherimin me emisione të ndryshme siq eshte emsioni "Brenga Jete"qe transmetohet LIVE gjdo te shtune! Show more

Contacts

Email: [email protected]

Phone: +33 970 445 400

49 6581 95 93 399 41 225 753 255 Skype: Radiomergimi(Orgjinali)