Radio MEFF Prilep Macedonia

Radio MEFF Prilep Macedonia
Country: Macedonia
Playing:

Радио Мефф е музичка радиостаница во приватна сопственост, лоцирана во градот под Марковите Кули - Прилеп. Емитуваме програма на фреквенција од 98,7 MHz во стерео техника и напреден Радио Дата Систем. Постоиме и успешно работиме од 1993 година. Show more

Contacts

Address : ул „Мирче Ацев“ бр 11а 7500 Прилеп Македонија

Email : [email protected]

Phone : +38970200597