Radio Kometa

Radio Kometa
Country: Macedonia
Playing:

Радио Комета Гостивар со својата 13 годишна работа постои како радио со една зацртана цел-да им служи на слушателите најповеќе за забава и редовно информирање за сите дневни актуелности новости и информации.Радио Комета Гостивар на вашиот радио приемник ќе го уловите на фрекфенција од 106,4 мегахерци фм стерео во Полошкиот регион Гостивар,Маврово,Тетово, на www.radiokometa.com.mk и на повеќе сајтови на интернет,како интернет радио со голема популарност и слушаност кај нашите иселеници во странство.Програмската шема се состои од музика, емисии од забавен карактер,актуелни вести подготвени од екипата на Радио Комета,бизнис информации,спортски вести,топ листи и контакти со слушатели.

Contacts

Address : Ул.Гоце Делчев Стамбена Кула бб 1230 Гостивар

Email : [email protected]

Phone : +389 (0) 42 213 773 ; mobile:+389 (0) 70 874 201