Puls Radio

Puls Radio
Country: Macedonia
Genres:variety
Playing:

Пулс Радио постои од септември 2011 година, а неговата мисија е да го облагороди етерот и да направи своите слушатели да уживаат. Сите содржини и музички избор се избрани за да допрат до слушателите од различни возрасти. На фреквенцијата 100.5 FM, во било кој дел од денот, тиквешката публика има можност да стигне до најновите музички хитови. , да се запознае со случувањата во Неготино и Тиквешијата, Македонија и пошироко. Нудиме говорни содржини кои ќе Ве едуцираат, насмеат, информираат...