gospel – Radio Stations

Total 8 stations from Hungary
Credo
Country: Hungary
Loading...

A szombathelyi Credo Rádió egy, az evangélikus hit alapjait, tanait és értékeit közvetítő rádió. Bár egy vallásos rádióról van szó, műsorai mégsem merülnek ki a vallási témákban, hanem ennél jóval…

Loading...

Halas Rádió 92.9 is a broadcast Radio station from Kiskunhalas, Bacs-Kiskun Province, Hungary, providing News, Talk, Culture and Information programs.

Loading...

A Mária Rádió egy katolikus beállítottságú szervezet kommunikációs eszköze. Ezt a rádiót Magyarországon nem a magyar katolikus egyház működteti, hanem egy alapítvány, mely egy világi magánszemély tulajdonában van. A tulajdonos…

Radio Maria Hungary – Mária Rádió Ajka Keresztény hang minden otthonban!
Country: Ajka,Hungary
Loading...

Mária Rádió Ajka 93.2 is a broadcast Radio station from Ajka, Hungary, Providing Evangelical, Christian, Religious and Gospel programs.

Radio Maria Hungary – Mária Rádió Pápa Keresztény hang minden otthonban!
Country: Papa,Hungary
Loading...

Mária Rádió Pápa 90.8 is a broadcast Radio station from Papa, Hungary, Providing Evangelical, Christian, Religious and Gospel programs.

Loading...

Mária Rádió Veszprém 95.1 is a station on the broadcast radio network Rádió Máriafrom Veszprém, Hungary, Providing Evangelical, Christian, Religious and Gospel programs.

Genres: gospeltalk
Loading...

A SOLA Rádió (Budapest 101,6 MHz) 24 órás vallási műsorának célja a keresztény hit és értékrend alapjain szolgálni, tájékoztatni hallgatóit.